Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Κυριακή, Μαΐου 22, 2011

Παλαιολόγεια 2011



Στον αγ.Δημήτριο Μυστρά, στο εξαγιασμένο χώρο που στέφθηκε αυτοκράτορας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, θα γίνει το επετειακό μνημόσυνο και σεμνή τελετή μετά τη θ.αρχιερατική Λειτουργία, στις 29 Μαϊου 2011.
Είναι γνωστό ότι, οργανώνεται από το Σύνδεσμο των εν Αττική Λακεδαιμονίων, που το καθιέρωσε πριν 100 χρόνια σχεδόν, ορίζει τον ομιλητή με ενημέρωση των τοπικών αρχών και πρωτοστατεί στο άνοιγμα των εκδηλώσεων ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2011, του ιστορικού Δήμου Σπαρτιατών.
Φέτος ορίστηκε ως ομιλητής ο δρ.Μελέτης Μελετόπουλος, οπότε λόγω της ιδιότητάς του ως Δρος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Γενεύης και δρος φιλοσόφου του Πανεπιστημίου Αθηνών αναμένουμε με ενδιαφέρον την ομιλία του.
Η Μετάβαση,διαμονή και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις με το Σύνδεσμο εν Α.Λ. τιμάται σε 65ευρώ και η επικοινωνία γνωστή στα γραφεία του(τηλ.210-3241848,210-3632853)
Ενδιαφέρουσα επίσης, μοιάζει η εκδήλωση της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, με την προβολή της ταινίας του Τάκη Βενετσανάκου με θέμα την Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο 28 Μαΐου,ώρα 19.30 στην αίθουσά της.

@Πηγή φωτογραφίας, Βυζαντινή Ναοδομία (e-yliko.gr)

@Μια πρώτη γνωριμία με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του κ.Μελετόπουλου εδώ.

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ: Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν τα ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2011 και με απήχηση η ομιλία του κ. Μ.Μελετοπουλου για τη Γεωπολιτικές συνέπειες της Αλώσεως.

Ετικέτες ,

>