Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Κυριακή, Μαΐου 25, 2008

Καλομοίρα, πρώτη ουσιαστικά!



H Kαλομοίρα Σαράντη, είναι η πραγματική νικήτρια! Από τις 43 φίλες και περισσότερες άφιλες χώρες, του διαγωνισμού Eurovision 2008, η γλυκειά μας εκπρόσωπος, κατάφερε και κέρδισε καρδιές και εντυπώσεις! Πρώτη στον ημιτελικό, πρώτη μέχρι να αρχίσουν να ψηφίζουν οι χώρες του ανατολικού blog.Tρίτη στην γενική κατάταξη.

Χαιρόμαστε την καθαρή ματιά, την εξυπνάδα και την τσαχπινιά της Καλομοίρας, σαν να έχουμε συγγενικό δεσμό! Είχε μαζί της την Ελλάδα, μόνη δυστυχώς και τον ελληνισμό όπου γής. Έχει μαζί της όλους που εκτιμούν την ποπ μουσική και της κάνουν και αφιερώματα.

Είχε μαζί της και εμάς! Γιά όλα αυτά και με το χαριτωμένο της εκφραστικό προσωπάκι νομίζω, ότι έσπασε την τεράστια εθνική μας μοναξιά!

Πιστεύω ότι η Καλομοίρα, κρίνοντας από την υποδοχή στη δύσκολη περιοχή του BBC, ανοίγει φτερά για νέα διεθνή καρριέρα! Δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή συνέχεια!
Θα την περιβάλλουμε με την αγάπη μας! Ίσως είναι ευκαιρία να βραβευτεί και από το σύλλογο των εν Αττική Λακεδαιμονίων!

Ίσως, επίσης, τα κράτη και οι συνυποψήφιοι/ες της Καλομοίρας, που έδωσαν ψήφους από 8-12 στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουν κάποια ιδιαίτερη πρόσκληση από το Υπουργείο Τουρισμού και την ΕΡΤ, σαν ευγενική σκέψη και ανταπόδοση.

-Καλομοίρα, φ ι λ ά κ ι α!!

(κείμενο Ιωάννα Μ.)

Ετικέτες ,

>