Kάντε κλικ! Ο Θεός έπλασε τη Λακωνία

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2008

Επίσκοποι και αρχιεπίσκοποι..

Το 40νθήμερο μνημόσυνο είναι σήμερα, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου. Ημέρα μνήμης για ένα ξεχωριστό πρόσωπο και μια μοναδική προσωπικότητα. Μα πάνω από όλα, γιατί είχε Αγάπη ο Μακαριστός αρχιεπίσκοπος μας, που ήταν μεγάλη και αδιάκριτη και κάλυπτε ειδικά τους νέους...
Η ξαφνικής εξέλιξης ασθένειά του, στέρησε τη χώρα από δυνατή, στεντόρεια φωνή, που ήξερε να στέκεται και να αντιστέκεται,που ήξερε να ελέγχει καθώς το σχήμα και η αποστολή του πρόσταζε...
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε την "πικρία" μας, γιατί κάποιοι, τελευταία στιγμή, στέρησαν την ευκαιρία από τη χώρα, να έχει ενθρονισμένη μια καθαρή και αγία ψυχή όπως του μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, παναγιωτάτου κυρού Ευσταθίου. Όμως θέλουμε να πιστεύουμε ότι ίσως ο Θεός τον φύλαξε υγιά και μακροημερεύονται για χάρη μας. Είναι κέρδος για την Λακεδαίμονα να εξακολουθεί να έχει τέτοιον Αρχιερέα.

Δανειζόμαστε από τη σελίδα της Απέλλα, το τελευταίο βίντεο με ευχές και ομιλία του σεβαστού μας Παναγιωτάτου κ.Ευσταθίου και αναφωνούμε "Πολλά τα έτη " του..
Ξέρουμε στο σύλλογό μας και ειδικά στο τμήμα νέων, την Αγάπη του για μας και το ενδιαφέρον του και με θερμή καρδιά ανταποδίδουμε. Τον βεβαιώνουμε δε, με την ανανέωση της εκλογής μας στο σύλλογο σήμερα, ότι είμαστε στη διάθεσή του σε ό,τι θα μπορούσαμε σαν ιδιώτες, σαν επιστήμονες, σαν Σπαρτιάτες, να βοηθήσουμε.

Ετικέτες ,

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Με όλο το σεβασμό να εκφράσω και εγώ την απορίαν μας? Δηλ. ο Μακαριώτατος Ιερώνυμος σας προκαλεί στεναχωρίαν? Ε ας είμαστε λίγο ταπεινοί κι ας μην τα βάζουμε όλα πάνω στο βωμό του συμφέροντος.

02 Μαρτίου, 2008 16:59  
Blogger Lakonika said...

"Tην απορίαν σας"; Δηλαδή πόσοι ανώνυμοι είστε μαζί; :)

Πόθεν έσχες, με τον ίδιο σεβασμό, επισκέπτα το συμπέρασμα; Αναφέρθηκα στον μακ.Ιερώνυμο και δεν το κατάλαβα;
Έπειτα, ο πληθυντικός "είμαστε" κλπ θα πρέπει να αφορά εσάς και βέβαια καλά θα κάνετε να μην τα βάζετε στο βωμο του συμφέροντος όλα ή τα μισά!
(Αλήθεια τι εννοείτε "βωμόν συμφέροντος"; Δεν κατανοούμεν..)

Όσον αφορά ΕΜΑΣ, ταπεινοί ως ο αγαπημένος μας επίσκοπος διδάσκει, είμαστε!
Ταπεινόσχημοι όμως, ΟΧΙ!

03 Μαρτίου, 2008 02:21  
Blogger Katerina ante portas said...

Mάλλον αγνοεί εν πολλοίς ο ανώνυμος, τα ευπρεπή lakonia!

Θαρρώ ότι η έκφραση της αγάπης που περιβάλλει και στηρίζει, τον σεβαστό μητροπολίτη Σπάρτης, από μέρους των παιδιών, μάλλον θα έπρεπε να επαινεθεί και όχι να κατακριθεί. Μάλιστα ως .."ιεροσυκοφαντία"!

04 Μαρτίου, 2008 12:55  
Blogger Katerina ante portas said...

Συγνώμη Lakonika έπρεπε να γράψω..

04 Μαρτίου, 2008 12:55  
Anonymous Ανώνυμος said...

Aυτό είναι είδηση, ανανεώθηκε η εκλογή σας!Συγχαρητήρια! Από πρόεδρος των νέων και πρόεδρος κάποτε του συλλόγου! Το μέλλον στα χέρια των γυναικών! :D

Apostolis

04 Μαρτίου, 2008 13:28  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο ταπεινόσχημος αρχιεπίσκοπος, συγνωμη,ο πρώτος μεταξύ.. ίσων, έλαβε τη μισθαποδοσία του! Θέλησε να στηρίξει τον άδικο και τον θηριώδη "αγιο" Καλαμών..
Χεχε.. και ξανα χεχε

χαιρέκακος ανώνυμος

26 Μαρτίου, 2008 13:27  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

>